SUNTEM CREATIVI

Apal Invest


Apal Invest este agenție de design premium, care se axează pe calitate, inovație și viteză de execuţie.

Filozofia noastră

Obiectivul nostru este ca fiecare dintre proiectele dezvoltate de noi să constituie un instrument util pentru clienţii nostri şi nu în ultimul rând, pentru clienţii clienţilor nostri.

Misiunea noastră

Printre valorile pe care le împărtășim cu clienții noștri menționăm profesionalismul, creativitatea, originalitatea, promptitudinea, deschiși la părerea clientului, atenție deosebită la detalii și într-o continuă perfecționare. Urmărim proiectele realizate și după finalizare și oferim consultanță pentru un succes garantat. Creăm site-uri web de impact, cu un design exclusivist capabile sa genereze rezultate.

Înțelegem că un criteriu important în alegerea firmei de Web Design îl constituie Prețul, din acest motiv am optat pentru a vă pune la dispoziție o serie de pachete Web Design complet ajustabile, astfel încât să nu fi nevoit să plătești un serviciu de care nu dorești să beneficiezi sau nu iți este util. Oferim cele mai bune soluții care să se plieze perfect pe orice tip de proiect și buget.

WEB DESIGN

Furnizăm design-ul dorit, potrivit business-ului dumneavostră, creativ şi complet functional. Cu ajutorul nostru ideile dumneavostră prind viaţă. Dorim să fim în permanenţă în concordanţă cu exigenţele şi necesităţile clienţilor nostri. Oferim consultanţă în orice moment, vă răspundem la întrebari şi găsim soluţii rapide pentru orice probleme tehnice cu care vă confruntaţi.DEZVOLTARE

Dezvoltăm şi personalizăm aplicaţii necesare clienţilor noştri care să răspundă întocmai necesităţilor acestora. Crearea de site-uri Responsive Web Design (RWD) asigură vizibilitatea site-ului dumneavoastră pe toate tipurile de dispozitive şi display-uri (de la desktop sau laptop până la smartphone-uri şi tablete).Gaston Lafargue

Gaston Lafargue

CEO
Daniel Banu

Daniel Banu

Programare
Adelin Stanciu

Adelin Stanciu

HR MANAGER
Andrei Banu

Andrei Banu

Editare Video