PROMOVAREA PE REŢELELE SOCIALE
Marketing cu ajutorul 

reţelelor sociale

O rețea socială este, general vorbind, o rețea de persoane cu scopuri comune. Printr-o rețea socială se înțelege deseori și o rețea (informațională) de utilizatori de Internet, bazată pe anumite situri web la care utilizatorii se pot înscrie și interacționa cu alți utilizatori, deja înscriși. Dacă este făcută corect, promovarea pe reţelele sociale poate crește, de asemenea, eficacitatea altor tehnici de marketing – inclusiv SEO și SEM – ajutând la construirea de noi legături, și sporirea traficului, de conștientizare clienţilor, de recunoaștere mărcii și a fondului comercial.
Ce este Social Media Marketing?

Marketing-ul realizat prin intermediul reţelelor sociale, sau SMM, este o formă de marketing pe internet, care implementează diverse rețele sociale, în scopul de a atinge obiectivele de comunicare de marketing și branding. SMM se referă în primul rând, activități care implică partajarea socială a conținutului, videoclipuri și imagini în scopuri de marketing, precum și publicitatea.


De ce ai nevoie de un management pentru reţelele sociale?

 

Clienții dumneavoastră sunt pe reţelele sociale.

Indiferent în ce domeniu activează compania dumneavoastră, clienții folosesc zi de zi reţelele sociale. Este important să îi păstrați implicați și conectaţi la brand-ul dvs., astfel încât să fiţi întotdeauna prima lor opțiune.

 

Sunt oameni care pot căuta compania dumneavoastră.

În cazul în care compania dumneavoastră oferă un produs sau un serviciu, puteți paria că există oameni care vorbesc despre acesta şi caută companii care să le furnizeaze. Serviciul nostru de management social media va ajuta afacerea să se alăture conversației și a genera noi oportunităţi.

 

Oamenii vorbesc despre compania dvs. pe reţelele sociale.

Ai nevoie să urmăreşti ce spun clienții despre compania dvs. pe reţelele sociale și să răspunzi preocupărilor lor. Serviciile noastre de gestionare a reţelelor sociale se concentrează pe evidențierea aspectelor pozitive pe care compania dumneavoastra le are de oferit și să răspundă cu sinceritate la remarcile negative.

 

Companiile au nevoie de un expert în managementul reţelelor sociale.

Majoritatea proprietarilor de afaceri și manageri de marketing nu au timp suficient pentru a gestiona toate canalele lor de comunicare pe reţelele sociale. Agenția noastră vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de marketing și realizarea unei noi baze de clienți.PROCEDURA DE REALIZARE


Dezvoltarea Strategiei

Management Publicitar

Gestionarea Comunităţii

Crearea Conţinutului

Măsurare & Raportare

Cum vă putem ajuta?

Noi vă ajutăm să atingeţi obiectivele stabilite pentru a dezvolta afacerea dumneavoastră. Apal Invest este o firmă alcătuită dintr-o echipă ambiţioasă, fiecare din membrii ei având mai multi ani de experientă în domeniu. Vă oferim servicii de înaltă calitate în acest domeniu.

PREŢURI


LUCRĂRI PE CARE LE-AM FĂCUT

Conectăm obiectivele clienţilor la realitate

VEZI PORTOFOLIUL