VIDEO ŞI GRAFICĂ
Producţie şi editare video

Dorim să integrăm în proiectele noastre de dezvoltare şi promovare întregul potenţial pe care ni-l oferă mediul online. De aceea, am încadrat producţia video în gama de servicii oferite.

Având în vedere că Youtube este, după Facebook, cea mai populară platformă de social networking, o prezentare video profesională nu trebuie să lipsească din arsenalul de promovare al unui site cu pretenţii.

Realizăm filme de prezentare cu potenţial de implementare în site-ul tău, în reţelele sociale pe care activezi sau la TV. Materialele video realizate de echipa noastră sunt complexe şi complete întrucât includ atât cadre filmate, cât şi grafică şi animaţii.

Echipa de producţie video care dezvoltă clipurile produse de Apal Invest este formată din profesionişti cu o largă experienţă în televiziune şi advertising.Servicii Oferite


Producţie de materiale video

Asigurăm producţia de materiale video publicitare necesare site-ului dumneavoastră, în reţelele sociale sau pentru televiziune.Editare foto

Pentru un impact mai mare realizăm conversii şi corecţii de imagine, adăugare/eliminare componente din imagine, efecte de imagine.Prezentări grafice

Realizăm prezentări grafice elegante în PowerPoint pentru licenţe, dizertaţii, întâlniri de afaceri, oferte de produse şi servicii.

Branding şi Identitate vizuală

În accepţiunea actuală, brandingul este procesul de creare şi de întreţinere a unui brand. Este totalitatea metodelor prin care o organizaţie sau un produs comunică, simbolizează şi se diferenţiază către audienţele sale.
Dincolo de definiţii, un brand înseamnă tot ceea ce vrei să comunici consumatorului despre produsul sau compania ta, dar şi tot ceea ce comunici fără să vrei. Un brand reprezintă tot ceea ce consumatorul, şi prin extensie mediul înconjurator, gândeşte despre produsul sau compania respectivă, când îi aude sau îi vede numele, simbolul etc. Este o imagine reflectată.


Ce putem realiza pentru dumneavoastră?

 

  • Design siglă/logo
  • Cărţi de vizită
  • Antet personalizat
  • Semnatură email
  • Plicuri
  • CD-uri personalizate
  • Mape de prezentare
  • Fluturaşi (Flyere)
  • Cataloage / Broşuri


Să începem proiectul


Noi vă ajutăm să atingeţi obiectivele stabilite pentru a dezvolta afacerea dvs.


PREŢURI

LUCRĂRI PE CARE LE-AM FĂCUT

Conectăm obiectivele clienţilor la realitate

VEZI PORTOFOLIUL