WEBSITE DESIGN
Website Design & Dezvoltare la prețuri accesibile

Web Design-ul este o artă! Designul site-ului prezintă o perspectiva asupra afacerii dumneavostră. O zicală bine cunoscută este “Prima impresie este cea de durată”. În tehnologia web, site-ul este prima entitate care interacționează cu vizitatorul (potenţialul client), astfel încât site-ul o oglindă a afacerii dumneavoastră!

Site-urile web care le producem sunt elegante şi uşor de utilizat, fiecare fiind unic proiectat în funcţie de dorinţele şi de necesităţile dumnavoastră. Mai mult decât atât, ne străduim pentru a ne asigura că toate site-urile noastre respectă standardele de accesibilitate cerute de World Wide Web Consortium. Site-urile noastre sunt testate în browserele cele mai frecvent utilizate la diferite rezoluții de ecran.Procedura de realizare

STRATEGIE

Definirea şi analiza obiectivelor de brand, stabilirea cuvintelor cheie de căutare.

DESIGN

Stabilirea formei grafice inițiale şi a conceptului pentru site-ul dumneavoastră.

DEZVOLTAREA

Pentru a face conținutul, informaţiile, design-ul vizual şi toate celelalte lucruri să funcționeaze împreună.

LANSAREA

Implementarea site-ului şi instruirea clienţilor pentru utilizarea acestuia.
Să începem
proiectul


Ne axăm pe funcțonalitate și grad de utilizare sporit pentru a putea să gestionaţi cât mai facil site-ul dumneavoastră. Conținutul site-ului va fi organizat în așa fel încât vizitatorii să poată găsi cu ușurință și intuitiv informațiile pe care le caută, de aici rezultând o experiență plăcută și productivă pentru utilizator.
Lucrări pe care le-am făcut

Conectăm obiectivele clienţilor la realitate

VEZI PORTOFOLIUL